Missing Edit Button

Discussion in 'Feedback Area | Testing Zone' started by stangr5oh, Jul 23, 2014.


  1. stangr5oh

    stangr5oh Active Member

    Joined:
    Dec 14, 2004
    Messages:
    209
    Albums:
    1
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Patroling in my candy van - you want some candy?
    trying to locate my missing edit icon to my response thread
     
    #1
  2. stangr5oh

    stangr5oh Active Member

    Joined:
    Dec 14, 2004
    Messages:
    209
    Albums:
    1
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Patroling in my candy van - you want some candy?
    I was able up till this morning to edit a mistake or whatever of a response I made to a thread, but this morning that edit icon is gone from my threads and this. WHY?
     
    #2
  3. timeless2

    timeless2 Vi Veri Veni Versum Vicus Vici
    Admin Dude

    Joined:
    Nov 30, 1999
    Messages:
    10,317
    Likes Received:
    99
    Trophy Points:
    89
    Location:
    the Shadow Gallery
    Link to the thread in question, please?
     
    #3
  4. stangr5oh

    stangr5oh Active Member

    Joined:
    Dec 14, 2004
    Messages:
    209
    Albums:
    1
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Patroling in my candy van - you want some candy?
  5. stangr5oh

    stangr5oh Active Member

    Joined:
    Dec 14, 2004
    Messages:
    209
    Albums:
    1
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Patroling in my candy van - you want some candy?
    even to my response here it is not there


    also, why do I continually get this message from Norton concerning this website, when it happens, it creates havoc with my internet and I always have to go to my task manager and exit out of I.E.

    error.jpg
     
    #5
  6. timeless2

    timeless2 Vi Veri Veni Versum Vicus Vici
    Admin Dude

    Joined:
    Nov 30, 1999
    Messages:
    10,317
    Likes Received:
    99
    Trophy Points:
    89
    Location:
    the Shadow Gallery
    OK, so which post is it you are wanting to edit, now? Post # is fine.
    And dear mother of God, get rid of Norton / Symantec AND ALSO get rid of using IE as your browser of choice--use anything but THAT forsaken p.o.s.

    The alert that rubbish is serving you is total trash and you likely have:
    a) malware from someplace else
    b) malware laced inside something claiming to otherwise help you

    Trust me, we don't serve up malicious content or viral nonsense.....if we did, we'd be a lot richer for it, lol.

    Let's take these actions, and go forth to see what else you hit for obstacles, please. Thanks.
     
    #6
  7. madspeed

    madspeed Colonel Mustard
    Mod Dude Founding Member

    Joined:
    Nov 30, 1999
    Messages:
    8,518
    Showcase:
    9
    Albums:
    1
    Likes Received:
    1,246
    Trophy Points:
    174
    Location:
    a van down by the river
    Agreed!! Rid your self of Norton and pickup the free version of Avast antivirus, and Malware Bytes anti malware. Once you have them, totally uninstall the Norton garbage, and install those and run complete sccans. Use Firefox or Chrome browser and all will be well.
     
    #7
  8. stangr5oh

    stangr5oh Active Member

    Joined:
    Dec 14, 2004
    Messages:
    209
    Albums:
    1
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Patroling in my candy van - you want some candy?
    of that link I gave you, post # 2 and 3 by me there is no edit button for me to use. I would assume without looking further that the other posts I have made is missing the edit button also. Thanks
     
    #8
    Noobz347 likes this.
  9. Noobz347

    Noobz347 Stangnet Facilities Maint Tech... Er... Janitor
    Admin Dude

    Joined:
    Jan 5, 1985
    Messages:
    20,456
    Showcase:
    59
    Albums:
    8
    Likes Received:
    2,623
    Trophy Points:
    174
    Location:
    Box behind Walmart
    Responded in the PM sent by stangr5oh.
     
    #9
  10. stangr5oh

    stangr5oh Active Member

    Joined:
    Dec 14, 2004
    Messages:
    209
    Albums:
    1
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Patroling in my candy van - you want some candy?
    Well all is wel with my edit button.

    On another thought, and this may sound stupid, but it seems as the quote icon works alittle differently than other sites I visit. Can someone explain to me how to qoute someone or a phrase or paragraph? Any help would be appreciative.
     
    #10
  11. Noobz347

    Noobz347 Stangnet Facilities Maint Tech... Er... Janitor
    Admin Dude

    Joined:
    Jan 5, 1985
    Messages:
    20,456
    Showcase:
    59
    Albums:
    8
    Likes Received:
    2,623
    Trophy Points:
    174
    Location:
    Box behind Walmart
    Just hit the 'Reply" button to quote a single post.

    If you want to quote multiple posts, click the '+Quote' button for each post that you want included.
    When you do this, you will see an "Insert Quotes..." button appear at the bottom of your message window.
    Click that button to insert all the '+Quote' multi-quotes that you clicked on.
    This feature works across multiple pages from the same thread or you can even quote and insert from different threads.


    Like so. :)

    Heya Tanner... How'd you get in here? :shrug:
     
    #11
  12. stangr5oh

    stangr5oh Active Member

    Joined:
    Dec 14, 2004
    Messages:
    209
    Albums:
    1
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Patroling in my candy van - you want some candy?
  13. tannerc91gt

    tannerc91gt More durable than coconuts and twice as fast

    Joined:
    Nov 30, 1999
    Messages:
    5,197
    Likes Received:
    398
    Trophy Points:
    134
    Location:
    Indiana
    That's voodoo mod magic, that's all
     
    #13
  14. Noobz347

    Noobz347 Stangnet Facilities Maint Tech... Er... Janitor
    Admin Dude

    Joined:
    Jan 5, 1985
    Messages:
    20,456
    Showcase:
    59
    Albums:
    8
    Likes Received:
    2,623
    Trophy Points:
    174
    Location:
    Box behind Walmart
    All of you old heads should know this stuff ready. :p
     
    #14
  15. stangr5oh

    stangr5oh Active Member

    Joined:
    Dec 14, 2004
    Messages:
    209
    Albums:
    1
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Patroling in my candy van - you want some candy?
    Another thing, a members avatar is located on any given thread to the left, right under it states member. But on others they have specialized it to say something else than just member. For instance, under tannerc91gt avatar it says "More durable than coconuts and twice as fast". How do I change mine to say something else other than active member? Thanks
     
    #15

Share This Page