1988 turbo 331 TW heads mspnp2

90sickfox

I didn't really have an issue with the stink...
SN Certified Technician
Mar 2, 2015
4,428
3,759
183
41
Ok...so...I forgot to update this thread. The car is now starting and running again. My cranking PW was way off ( due to base tune I loaded from MS when I first got MSPNP2 ) causing the car to flood on cold start. Talked to Steve and changed plugs and loaded necessary corrections. Project is kind of stalled at the moment. Gotta feel this car payment for a couple months to smooth out my finances. Lol

Dusty starts up every time with a prime and a crank. I'll post the updated tune and log as soon as I can.
 
  • Like
Reactions: stanglx2002
  • Sponsors(?)


90sickfox

I didn't really have an issue with the stink...
SN Certified Technician
Mar 2, 2015
4,428
3,759
183
41
finally have tags on Dusty. Took it out and data logged the drive. Hopefully, you guys can see a little more. This is the tune file I'm currently using. Here's a data log

I tryed to change the name but when I extracted it from a zip file it changed to this. smh
 

Attachments

90sickfox

I didn't really have an issue with the stink...
SN Certified Technician
Mar 2, 2015
4,428
3,759
183
41
Here's another log...this time on the laptop. Car feels OK. I think its got some more power in there somewhere...but its completely drivable.
 

Attachments

90sickfox

I didn't really have an issue with the stink...
SN Certified Technician
Mar 2, 2015
4,428
3,759
183
41
Oh it's got much more in it. I will use these and trim fuel for you. Now that its tagged I can go for a drive with you !
I'm super exited to be at this point. There's a good section of straight road around the corner. It's about 2 miles....no houses or intersections.
 

90sickfox

I didn't really have an issue with the stink...
SN Certified Technician
Mar 2, 2015
4,428
3,759
183
41
When you and Steve go for a drive in that 2 mile section-ima request the GoPro-also goes with you :D
I'm trying to get my much better half to be a camera woman tomorrow. We're supposed to get some bad rain in the am. but it's supposed to clear up until about 5...and almost 80 degrees.
 
  • Like
Reactions: RaggedGT

a91what

SendMeUrDataLog
Mod Dude
Apr 6, 2011
8,668
5,072
204
30
Hillsborough county
Well Scott your not that far off your target AFR your actually pretty close. I made some small fuel trims for you, I think its time for me to go on a ride along and do some of that boost tuning we have been talking about for 2 or 3 years now.. lol
 

Attachments

  • Like
Reactions: 90sickfox

90sickfox

I didn't really have an issue with the stink...
SN Certified Technician
Mar 2, 2015
4,428
3,759
183
41
Got some time to get a real log done. The tune 4.0.2 has my idle surging a bit. Didn't get into any boost. The first rpm hold was in second gear....then I had to get on a main stretch. Pulled up to a stop sign and had to work my way up to hold 4th at around 2k. Couldn't be out there holding traffic up. Turned around and tried to do the same thing on the way back. Had to hit the gas a little bit to get out in traffic.
 

Attachments

90sickfox

I didn't really have an issue with the stink...
SN Certified Technician
Mar 2, 2015
4,428
3,759
183
41
Tomorrow I'll be home around 630...I know you're not off till later....but my headlights work.
 
  • Like
Reactions: a91what

a91what

SendMeUrDataLog
Mod Dude
Apr 6, 2011
8,668
5,072
204
30
Hillsborough county
Tomorrow I'll be home around 630...I know you're not off till later....but my headlights work.
Lol I will text you tomorrow and let you know, I spent my time tonight cleaning up some small idle quarks and restart fuel on a dart347. I think I can get the stuff worked out much faster 'in person'.. one night this week is an option.
 
  • Like
Reactions: 90sickfox

90sickfox

I didn't really have an issue with the stink...
SN Certified Technician
Mar 2, 2015
4,428
3,759
183
41
Ok...so...I have a big problem. During a datalog i saw my WB must have lost connection or something. Reading was at 8.4+

Screenshot_20190706-213134_MSDroid.jpg


Ofcoarse, I didn't look at my wideband before doing this.

Screenshot_20190706-213201_MSDroid.jpg


That's 162.3kpa or 9psi. I hit that magic wall around 5k and see that the fuel PW dropped out.

Im going to go in and see what my rev limit fuel cut is set to. I guess I'll also have to figure out why my WB glitched out. You can see that shortly after that it came back online.